Latest Posts

The TTT19 Raffle Winners

Already a tradition at Tudor Tennis Trophy, our friends and partners offer gifts for the TTT Raffle.

Edition 19 raffle was super rich with uber cool gifts from Zepter International Romania, Monocult, Apan Motors, Beautik Haute Parfumerie, Elos, Marionnaud, Gett’s, Gargantua KSLF, Maison des Crepes, Alexandrion Grup and Concept Tool.

We had over 30 prizes for our lucky guests. Many, many thanks to all involved for making our TTT19 final evening so fun!

The Storyalist at the TTT19 Final

The Storyalist, one of the most hip Romanian photographers, paid us a visit at the Tudor Tennis Trophy 19th final and garden party. The Storyalist took photos of the best dressed guests, which we projected during the party. We also formed a jury with Mr. Paul Tudor, Mr. Marcel Chifa (TTT player and champion of editions 12 & 13) and Mr. Alex Sofian (TTT player & friend) who appreciated the public’s applause and determined the best dressed TTT19 guests: Miss Ruxi Micsunescu & Mr. Denis Radu.

 

Check out all the photos by The Storyalist below.

 

 

3rd title for Cimpoeru

Cosmin Cimpoeru won his 3rd Tudor Tennis Trophy title on Saturday, August 19th. Cimpoeru, champion of editions 17 and 18, had a busy TTT19. He played 3 round robin matches in his group against Florin Manea (6-3; 6-1), Cristi Dragnea (6-0; 6-2) and Alex Sofian (6-2; 6-2). Cimpoeru qualified first of his group. He defeated Victor Angelescu in the  quarterfinals, met Costin Simionas in the semifinal. Cimpoeru won the TTT19 final against Alex Florea with the score of 6-1; 6-0.

Multumim #TTT19

Un eveniment sportiv cu nota caritabila dar si cu multa, multa socializare. Asa se pot descrie cele 10 zile de tenis cu probe de simplu si dublu la care au participat 28 de jucatori de tenis amatori dar si profesionisti retrasi din circuit, care s-au incheiat pe 19 august cu garden party ca la carte.

Tudor Tennis Trophy, ajus la a 19-a editie, este un turneu de tenis privat patronat de familia Tudor si organizat de Maria Tudor.

TTT… e altceva! In primul rand, acest eveniment care dureaza de 10 zile si la care au participat minim 35 de persoane in fiecare zi, a devenit mai mult o comunitate. Este o comunitate de iubitori si practicanti ai tenisului, o comunitate de supporteri – ma refer la partenerii TTT – dar si la prieteni. Meciurile sunt la un nivel din ce in ce mai ridicat. Avem jucatori care sunt la a 8-a, a 9-a editie… Ne-au trecut pe sub portal peste 100 de jucatori in ultimii 19 ani. Am avut la masa si in scaun arbitrii internationali. Am avut musafiri importanti de-a lungul anilor, si la editia 19 ne-au vizitat Stefan Palosi, Mihaela Marculescu si Nicholas Ionel dar si Andrei Pavel care a zis ca s-a simtit mai bine la TTT decat la Australian Open. Intr-adevar, trebuie sa mai lucram la nr. de followers de pe instagram. :)) Si, avem si parteneri foarte cool, care se implica si care vin la TTT cu sufletul deschis.

 

 

De ce a fost atat de cool editia 19?

  1. S-au jucat probe de simplu si de dublu.
  2. Tabloul de simplu a fost jucat pe grupe, in sistem fiecare cu fiecare, in asa fel incat jucatorii TTT19 au jucat multe meciuri
  3. Tabloul de dublu s-a jucat in sistem eliminatoriu.
  4. Ni s-au alaturat nume noi anul acesta, pasionati de tenis pe care ne bucuram ca i-am cunoscut.
  5. Partenerii TTT19 s-au implicat mult in activari si in socializarea cu particpantii.
  6. Meciurile au fost din ce in ce mai disputate.
  7. Finala la dublu a fost castigata de newcomers: amatorul Rin Dragoiu si profesionistrul Adi Niculescu.
  8. Finala la simplu a fost disputata intre Cosmin Cimpoeru (castigator TTT17 si TTT18) si Alex Florea (castigator TTT15 si TTT16). Castigatorul TTT19 la simplu este Cosmin Cimpoeru care are 3 titluri TTT.
  9. Trofeele au fost superbe.
  10. TTT19 Final & Party a fost un eveniment elegant la care au particpat 150 de persoane – guest list only.

Partenerii oficiali ai editiei 19 a Tudor Tennis Trophy sunt Electroarges, Zepter, IQOS, Head si Luxury Water Toys – parteneri de top ai TTT si cu ajutorul carora o sustinem pe Mihaela Marculescu, junioara cu cel mai bun clasament international – top 50 ITF Juniors – sa participe la US Open si alte turnee internationale insotita de antrenor. Mihaela va participa la Canadian Open si la US Open. Este singura junioara din Romania care participa anul acesta la toate cele 4 Grand Slamuri de juniori. Mihaela a facut un schimb de mingi cu Nicolas Ionel, un junior de 14 ani care anul acesta a obtinut medalia de argit la FOTE – Festivalul Olimpic al Tineretului European.

 

La cea de a 19-a finala Tudor Tennis Trophy ii mai avem alaturi pe Aqua Carpatica, Gatorade, Lays, 360 revolution, Ensola, Alexandrion Group, Yoshi, Gargantua, Beraria H, Exotique, la Strada, Maison des Crepes si D’Oro in calitate de official suppliers. Va multumim!

Premiile oferite in cadrul evenimentului sunt furnizate de parteneri: Monocult, APAN dealer BMW, Beautik Parfumerie, Hospice Casa Sperantei, Elos, Marionnaud, Getts, FitBit si MEJ.

TTT19 a fost organizat de Maria Tudor cu sustinerea familiei si cu implicarea Louise Communications. Ne-au fost alaturi Denis Radu, The Storyalist, Social Agenda, WAW si alti prieteni care au initiat parteneriate si ne-au sustinut cauza.

Va multumim! 🙂

 

Andrei Pavel la TTT19

Al doilea cel mai bun tenismen roman, după Ilie Nastase, Andrei Pavel ne-a onorat cu prezenta la #TudorTennisTrophy.
In anul 2004 a ocupat locul 13 in clasamentul ATP. Prietenos cum îl știm Andrei a schimbat câteva mingi cu un amator de tenis, a socializat și s-a fotografiat cu Facebook-iștii.

Paul Tudor

Opening of TTT19

Edition 19. We did the official draw on Wednesday, August 9th on the Terasa Superba together with Zepter International Romania, TTT players, guests and partners. It was a lovely evening which went like this:

Father and I both had intro speeches about TTT and edition 19, what will happen this year and more specifically at the opening event: the draw itself and the live cooking show.

The draw itself happened pretty quickly. Click here for more info regarding the matches.

Zepter is one of the main sponsors of the event, and after thew draw, the players were invited to a Live Cooking workshop held by Chef Aida Parascan. The competitors divided into 4 teams and learned how to prepare the most delicious and healthy burgers with Zepter products and competed in the “plating” arrangement. At the end, the winners were awarded, and everyone present was invited to a healthy dinner prepared by Chef Aida.

Thank you Zepter International Romania for your involvement at TTT and for making the draw a very interesting and fun evening. Thank you Radu Fugarescu for the photos! 🙂

#zepter #zepterromania #livegood #livebetter #livelonger#theartofhealthyliving

Raluca and Alexandra of A List Magazine at TTT19

If it’s Monday, we’re live with Raluca and Alexandra on A List Magazine: In the Sport Light. These two sport-aholics paid us a visit to find out more about TTT and our cause, and to get a brief tennis lesson from Andi Gingirov, one of the TTT players.

Check it out! We had fun (yet again!).

Thanks for the visit, girls!

Zepter susține elita pasionaților de tenis, cu Tudor Tennis Trophy

La fiecare mijloc de august, Tudor Tennis Trophy aduce împreună, de 19 ani încoace, amatori pasionați care iubesc tenisul și sportivitatea. Anul acesta, Zepter România este partener oficial, așa că am stat de vorbă cu Maria Tudor, fiica fondatorului Tudor Tennis Trophy și omul-cheie al turneului, despre sport, pasiune și stil de viață sănătos.

Povestea Tudor Tennis Trophy – turneul de amatori care are loc în fiecare an, în jurul datei de 15 august – a debutat la Buftea, în 1999, din pasiune. ”Pasiune”: cu siguranță unul dintre cele mai vehiculate, ba chiar abuzate concepte din ultimii ani. E convenabil pentru că se lipește ușor de orice, de la teorii de productivitate până la speech-uri motivaționale. Rareori însă este pasiunea un concept atât de nepretențios și de organic precum în povestea turneului de tenis început în 1999 de către o familie care iubește tenisul și reuniunile cu prietenii.

Pasiunea din povestea Tudor Tennis Trophy nu e declarativă și incandescentă, e mai curând produsul unor întâmplări fericite, stârnite de oameni care trăiesc tihnit o viață simplă, confortabilă și plină de bucurii. Au propria grădină de legume, se trezesc în fiecare dimineață cu imaginea lacului Buftea, iar oamenii pe care îi atrag în jurul turneului lor sunt la fel ca ei: între 20 de ani și 60 plus, toți iubitori de tenis, dar și iubitori de viață bună pur și simplu. Turneul a prins viață tocmai pentru că oamenii veneau cu bucurie să socializeze și să se distreze. Fără nimic pompos, doar cu entuziasmul onest al cultivării unei mici plăceri personale.

Tudor Tennis Trophy e o comunitate de oameni care se simt ca acasă pentru că atmosfera turneului este una de „eveniment organizat acasă la cineva”. ”Avem un mic staff special pentru turneu ca să care lucruri de colo-colo și să ne ajute cu logistica, dar în rest mama face sendvișuri și pizza, tata se ocupă și el de ale lui de organizarea curții”, explică Maria Tudor, fiica organizatorilor și, de ani buni, omul de bază al evenimentului.

Vâzându-i pe ei că se implică în fiecare detaliu, toți oamenii prezenți la turneu le urmează exemplul și chiar ajunge să pară totul o reuniune între prieteni, pentru că fiecare face câte ceva. Te simți musafir în casa cuiva, nu doar participant la un turneu, fiindcă în definitiv la ce alt turneu de tenis poți să pui o întrebare și să ți se răspundă: „Da, vezi că e mama în bucătărie, cere-i ei direct!”?

Sunt 3-4 cupluri care s-au cunoscut la turneu și s-au căsătorit, oameni care au devenit prieteni buni, oameni care își organizează concediile și programul dintr-un an în jurul turneului, tocmai pentru că nu concep să mai lipsească. Networking-ul este un alt concept despre care citim multe teorii adormitoare, dar care aici vine nespus de firesc. Oameni cu preocupări similare vin laolaltă uniți de o pasiune și ajung să fie prieteni, să facă afaceri împreună sau să descopere domenii noi de activitate. Simplu, fără nimic forțat.

Tocmai pentru că e o atmosferă de dulce familiaritate, accesul la Tudor Tennis Trophy se face pe bază de recomandare: cineva știe pe altcineva care e interesat și care ar vrea să vină și tot așa, din vorbă-n vorbă. Nu și-au dorit să-l crească într-un turneu la care faci „sign up”, la care plătești doar o contribuție ca să te înscrii, pentru că s-ar fi pierdut tot farmecul și pentru că există un singur teren de tenis, ceea ce oricum restricționează din start numărul maxim de participanți.

Jucătorii noi sunt fascinați de fenomen și ajung să trimită după eveniment emailuri care o impresionează profund pe Maria. Nu există satisfacție mai mare decât atunci când cineva pasionat de tenis îți spune: ”Merg lunar la turnee de tenis pentru amatori, dar ca aici… nu e nicăieri altundeva”. Ba chiar mai mulți i-au spus că așteaptă turneul cu aceeași nerăbdare cu care așteaotă Crăciunul sau Anul Nou. E ceva care implică socializare, divertisment, plăcerea de a face o activitate pe care o iubești. Un bubbletot mai rar în lumea în care trăim.

Povestea unui teren 

Turneul Tudor Tennis Trophy a început în 1999, când Maria avea 13 ani. Casa cu deschidere la lac din Buftea a fost făcută însă câțiva ani mai târziu. Proiectul arhitectural era îndrăzneț, iar părinții Mariei au așteptat trei ani înainte să se apuce efectiv de el.  I se spune „casa vapor”, pentru că are un design mai neconvențional pentru locul în care se află, dar simplu și de bun-gust, cu deschidere amplă la lac și spații largi și luminoase.

Pe terenul respectiv a fost mulți ani o cabană minusculă, cu un pod, unde – copil fiind – Maria mergea ca și cum ar fi fost în tabără, pentru că părinții ei își invitau acolo prietenii. Când au construit terenul de tenis, tatăl Mariei a avut ideea ingenioasă de a face un mic turneu, în joacă, în onoarea inaugurării terenului, chemând câțiva dintre acei prieteni. Se întâmpla în 1999 și, pentru că și Maria și mama ei sunt Marii amândouă, au decis ca prima ediție să fie pe 15 august, de Sfântă Mărie.

Pe locul terenului de tenis, în proiectul inițial de construcție, se afla o zonă de grajduri de cai. Familia Tudor avea de recuperat în acea perioadă o creanță de la un partener de afaceri și se afla pe o listă credală foarte lungă, genul acela de listă unde știi că sigur nu mai recuperezi niciun ban. Pentru a nu fi paguba completă, aveau de ales între a lua câteva tractoare sau… trei cai.

Articolul intreg aici